Välkommen till Xylem

VI UTVECKLAR INNOVATIVA LÖSNINGAR FÖR ATT​ FÖRBÄTTRA VÄRLDENS VATTENFÖRSÖRJNINGSedan starten i Emmaboda 1901, som en liten bysmedja, har Xylem vuxit til​l en världskoncern. Dagens Xylem är ett globalt, börsnoterat amerikanskägt företag som består av tre olika Value Centers (Water Solutions, Analytics och Applied Water Systems) vars fokus är att lösa världens vattenproblem.
Xylems produkter och lösningar används över hela världen och från den moderna produktionsanläggningen i Emmaboda exporteras hela 98 procent av den tillverkade volymen utanför Sverige. Här vill vi belysa några viktiga delar av vår omfattande verksamhet, med fokus på Xylem Water Solutions i Sverige.

Vi är 16 500 anställda som finns representerade i fler än 150 länder, vilket ger dig stora möjligheter till ett intressant jobb.

Förutom stor geografisk spridning, med projekt över hlea världen, har vi ett antal olika arbetsområden som gör Xylem till ett mångsidigt företag. Forskning och utveckling, affärsutveckling, IT, ekonomi och marknadsföring/information, produktion och sälj är några av dessa.

Förändringar och miljöombyte är viktigt för att man ska trivas på jobbet. Hos oss är det väldigt vanligt att våra anställda byter tjänst internt, och eftersom vi är ett globalt företag finns stora möjligheter till utlandstjänst.

Vi gör allt vi kan för att göra det enkelt för dig att få ihop arbetslivet med privatlivet. Det låter kanske inte så unikt, men vi håller vad vi lovar. Ett bevis på det är bland annat Guldnappen​, som är ett pris som Unionen delar ut till den mest föräldravänliga arbetsplatsen.


 

 Innehållsredigeraren

 
​​

​​​​
​​

​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​