sv-se

Flygt Rental - för tillfälliga pumplösningar

Vi hyr ut allt du behöver för att flytta vatten snabbt!

 

Ring 0200-77 88 00 eller skicka en förfrågan till flygtrental@xyleminc.com så hjälper vi dig med ditt pumpbehov!

 

När du behöver högkvalitativ pumpkapacitet på kort sikt är Flygt Rental alternativet. För akuta punktinsatser, som när en grop har översvämmats vid ett bygge. Eller mer omfattande jobb, som förbipumpningar vid havererade avloppsledningar. Vi beräknar, installerar, övervakar och demonterar såväl pumpar som tillbehör - och vi är snabbt på plats! Läs vår Broschyr

 

Hela lösningen på ett bräde

När du hyr utrustning via Flygt Rental får du mer än bara en pump över disk. Vi hjälper dig beräkna ditt pumpbehov och göra rätt val i vårt omfattande sortiment. Vi transporterar utrusningen dit du vill och installerar den tillsammans med dig. Om du vill, så kan vi även stå för driftövervakningen. När du är färdig med utrustningen, så kan vi ta ner och hämta den.

 

Snabbt på plats

Flygt Rental finns på en mängd platser runt om i landet, både hos våra serviceverkstäder och hos våra representanter. Om du ringer in din beställning till Flygt Rental på morgonen, då kan vi ofta ha utrustningen på plats innan arbetsdagens slut. Snabba pumpinsatser och korta leveranstider är högsta prioritet för oss.

 

Nyservade kvalitetspumpar

I över 60 år har varumärket Flygt stått för hösta kvalitet och prestanda. Det är en position som inte har förändrats även om tekniken gjort det. Självklart är utrustningen som levereras alltid nyservad och genomgången så att den lever upp till sitt goda rykte.

 

Hyr för förbipumpning

Vid exempelvis en ombyggnation som kräver att ett avlopp dras om. Där behövs utrustning för förbipumpning som ofta är både dyr och svår att hantera. Genom att hyra via Flygt Rental slipper ni investera i utrustning för tillfälligt bruk. Ni får också experthjälp, installation, driftövervakning och demontering.

 

Akut länsning och dränering

När du behöver pumpa bort vatten med kort varsel, men inte behöver kapaciteten på längre sikt. Då har vi hyrpumparna du behöver. Vi har lösningar som hjälper dig att pumpa bort regn- eller gundvatten från en byggarbetsplats, grundvatten ur gruvgångar eller att torrlägga en översvämmad källare. Vi har det du behöver.


Broschyr