sv-se

Xylem Rental - hyr din pump av oss!

Vi hyr ut pumpar och löser förbipumpningen Hyr.small.gif

medan ni energieffektiviserar pumpstationen

 

Är det dags att serva pumparna i pumpstationerna och behöver hyra en eller flera pumpar? Eller planerar ni för en relining? Då ska du kontakta Flygt Rental

Ring 010- 603 50 00 eller skicka en förfrågan till Sverige@xyleminc.com hjälper vi dig hyra rätt pump och pumplösning.

 

Vi hyr ut pumpar och allt annat ni behöver för förbipumpningen; specialpumpar anpassade att sänkas ner i gatubrunnar, dieseldrivna pumpar med mycket stor kapacitet, alla slangar, rör och kopplingar, gummiproppar för pluggning av avloppsledningarna, och automatik för energieffektiv styrning av flödet.

 

Ni slipper investera i utrustning för tillfälligt bruk och får experthjälp med installation, driftövervakning och demontering. Vi beräknar, installerar, övervakar och demonterar såväl pumpar som tillbehör - och vi är snabbt på plats!

 

Rental_förbipumpningSkiss.jpgSå här löser vi förbipumpningen: För att tillfälligt stänga av flödet genom pumpstationen (1) pluggar vi avloppsledningarna med gummiproppar (2) Huvudledningens stora flöden pumpas istället med hjälp av en kraftfull dieseldriven Godwin-pump (3) Mindre sidoflöden hanterar vi med SlimLine-pumpar (4) som sänks ned (4) som sänks ned direkt i brunnen. Från pumparna leds sedan avloppsvattnet genom tillfälliga rör- och slangledningar till en brunn (5) nedströms stationen.

       

Läs om hur vi löste förbipumpningen med hjälp av avloppspumpar och dieseldrivna Godwinpumpar från Flygt Rental i samband med bygget av Friends Arena >>

Rental Friends Arena.pdfRental Friends Arena.pdf

 

Effektiv pluggning.jpgEffektiv pluggning

Våra gummiproppar för pluggning av rörledningar sätts på plats i röret och blåses därefter enkelt upp med tryckluft, så att avloppsvattnet bara kan ta den väg du önskar.

 

  Fler case:

Kävlinge förbipumpning Pollex Relining A4.pdfKävlinge förbipumpning relining.pdf

Skanska,Trafikverket Solna förbipumpning.pdf

Kristianstad Reningsverk förbipumpning.pdfKristianstad Reningsverk förbipumpning.pdf

 

 Dokumentation:

Xylem Rental Förbipumpning

Xylem Rental - Pumputhyrning och tjänster.pdfXylem Rental - Pumputhyrning och tjänster.pdf

Flygt Rental Produktguide.pdfXylem Rental Produktguide

 

>> Läs gärna om våra olika case i vår kundtidning - klicka här!