Välkommen till Xylem Sverige

 

Vattenexpo i Norrtälje

Vattenexpo i Norrtälje

 

Välkommen till vatteninfo och vattenexpo i Norrtälje!

Här kan du läsa om olika vattenrelaterade frågor och vad som är viktigt att tänka på när det gäller vatten och avlopp.

Den 4 juli är det vattenlördag och vi finns på plats för att berätta mer om våra pumpstationslösningar - varmt välkommen!  Klicka på bilden för att läsa mer!

Xylect - hjälper dig att välja rätt pump!

Xylect - hjälper dig att välja rätt pump!

Med den här egenutvecklade programvaran får du hjälp att bestämma dig för vilken pump som lämpar sig bäst för just ditt behov.  Till Xylect

Garanterad energi besparing!

Garanterad energi besparing!

Klimatsmart för VA-nätet! Byt ut era befintliga avloppspumpar så garanterar vi att du sänker energiförbrukningen med minst 25% - men ofta ända upp till 70%. Läs mer om Flygt Experior och vår energibesparingskampanj! Klicka på bilden!

Utbytesguiden - våta cirkpumpar

Utbytesguiden

​Det lönar sig alltid att byta ut en gammal pump!

Moderna pumpar är mer effektiva och använder mindre ström än gamla pumpar. I de flesta fallen är återbetalningstiden på att byta ut sin gamla pump mot en ny, modern, energisnål pump kortare än 3 år. Klicka på bilden!

Pumpar för alla lägen

Kontakta oss!

Flygt avloppsvattenpumpar
Den dränkbara avloppspumpen introducerade av ITT Flygt 1956. Sedan dess har både pumparna men också tillbehör och tillämpningar förbättrats och utvecklats.

Lowara renvattenpumpar
Vi har ett komplett program av pumpar för renvatten och vattenförsörjning. Vi levererar kompletta tryckstegringsstationer med pumpar, rör, ventiler och automatik.

Service - det som ger dig hög verkningsgrad

Service
Med varje pump du köper - Flygt eller Lowara - ingår alltid: 30 säljingenjörer, 7 säljkontor, 63 servicetekniker, 10 serviceverkstäder och teknisk support.
 
Vi har välutbildade servicetekniker och våra serviceverkstäder är ISO 9001- och 14001-certifierade Länk - till våra servicesidor 

Uthyrning - Xylem Rental

Med hjälp av Xylem Rental kan du hyra pumpar och extra pumpkapacitet när du behöver den, där du behöver den. Oavsett om det rör sig om en akut punktinsats eller ett mer omfattande jobb. Link - Rental