Välkommen till Xylem Sverige

 

Fastighets- mässan 2015

Fastighets- mässan 2015

 

Välkommen till Fastighetsmässan i Kista den 18-19 mars 2015 Läs mer här!

Xylect - hjälper dig att välja rätt pump!

Xylect - hjälper dig att välja rätt pump!

Med den här egenutvecklade programvaran får du hjälp att bestämma dig för vilken pump som lämpar sig bäst för just ditt behov.  Klicka på bilden!

Garanterad energi besparing!

Garanterad energi besparing!

Klimatsmart för VA-nätet! Byt ut era befintliga avloppspumpar så garanterar vi att du sänker energiförbrukningen med minst 25% - men ofta ända upp till 70%. Läs mer om Flygt Experior och vår energibesparingskampanj! Klicka på bilden!

Utbytesguiden - våta cirkpumpar

Utbytesguiden

​Det lönar sig alltid att byta ut en gammal pump!

Moderna pumpar är mer effektiva och använder mindre ström än gamla pumpar. I de flesta fallen är återbetalningstiden på att byta ut sin gamla pump mot en ny, modern, energisnål pump kortare än 3 år. Klicka på bilden!

Pumpar för alla lägen

Kontakta oss!

Flygt avloppsvattenpumpar
Den dränkbara avloppspumpen introducerade av ITT Flygt 1956. Sedan dess har både pumparna men också tillbehör och tillämpningar förbättrats och utvecklats.

Lowara renvattenpumpar
Vi har ett komplett program av pumpar för renvatten och vattenförsörjning. Vi levererar kompletta tryckstegringsstationer med pumpar, rör, ventiler och automatik.

Service - det som ger dig hög verkningsgrad

Service
Med varje pump du köper - Flygt eller Lowara - ingår alltid: 30 säljingenjörer, 7 säljkontor, 63 servicetekniker, 10 serviceverkstäder och teknisk support.
 
Vi har välutbildade servicetekniker och våra serviceverkstäder är ISO 9001- och 14001-certifierade Länk - Serviceguide

Uthyrning - Flygt Rental

Med hjälp av Flygt Rental kan du hyra extra pumpkapacitet när du behöver den, där du behöver den. Oavsett om det rör sig om en akut punktinsats eller ett mer omfattande jobb. Link - Rental