Välkommen till Xylem Sverige

 

LTA-Tryckavlopp för villor och fritidshus

LTA-Tryckavlopp för villor och fritidshus

Den stora poängen med ett LTA-system eller tryckavlopp är att det inte behövs självfall för att transportera avloppsvattnet till det kommunala avloppsnätet. Det betyder att villa- och fritidshusområden kan få riktigt toalettavlopp med högsta standard till ett mycket rimligare pris än vad som tidigare varit möjligt.

Läs mer här!

 

Xylect - hjälper dig att välja rätt pump!

Xylect - hjälper dig att välja rätt pump!

Med den här egenutvecklade programvaran får du hjälp att bestämma dig för vilken pump som lämpar sig bäst för just ditt behov.  Till Xylect

AMA-texter

Nu finns AMA-texter på Lowara cirkulationspumpar!

Utbytesguiden - våta cirkpumpar

Utbytesguiden

​Det lönar sig alltid att byta ut en gammal pump!

Moderna pumpar är mer effektiva och använder mindre ström än gamla pumpar. I de flesta fallen är återbetalningstiden på att byta ut sin gamla pump mot en ny, modern, energisnål pump kortare än 3 år. Klicka på bilden!

Pumpar för alla lägen

Kontakta oss!

Flygt avloppsvattenpumpar
Den dränkbara avloppspumpen introducerade av ITT Flygt 1956. Sedan dess har både pumparna men också tillbehör och tillämpningar förbättrats och utvecklats.

Lowara renvattenpumpar
Vi har ett komplett program av pumpar för renvatten och vattenförsörjning. Vi levererar kompletta tryckstegringsstationer med pumpar, rör, ventiler och automatik.

Service - det som ger dig hög verkningsgrad

Service
Med varje pump du köper - Flygt eller Lowara - ingår alltid: 30 säljingenjörer, 7 säljkontor, 63 servicetekniker, 10 serviceverkstäder och teknisk support.
 
Vi har välutbildade servicetekniker och våra serviceverkstäder är ISO 9001- och 14001-certifierade Länk - till våra servicesidor 

Uthyrning - Xylem Rental

Med hjälp av Xylem Rental kan du hyra pumpar och extra pumpkapacitet när du behöver den, där du behöver den. Oavsett om det rör sig om en akut punktinsats eller ett mer omfattande jobb. Link - Rental