Pumpservice och reservdelar

 
 

 Effektiv lösning för Stockholms tunnelbana - se filmen!

 
 

Se hur Xylem hjälpte till att få en effektiv lösning i Stockholms tunnelbanenät. Det var ett speciellt uppdrag där säkerheten spelade en stor roll. I samarbete med Strukton, som ansvarar för underhållet av tunnelbanan, byter Xylem ut de gamla pumparna i Stockholms tunnelbanesystem mot nya energieffektiva pumpar. De nya Flygtpumparna använder styrtekniken SmartRun som kan minska energiförbrukningen med upp till 70 procent.

 
Med varje pump du köper - Flygt, Lowara, Godwin eller Sanitaire - ingår alltid:
  • 30 säljingenjörer
  • 12 säljkontor
  • 63 servicetekniker
  • 10 serviceverkstäder
  • teknisk support
     
Klicka här för att hitta din lokala Xylem-representant av pumpinstallationer
och idrifts​sättningar.
 
Tillsammans med våra kvalitetsprodukter ger vår serviceorganisation dig en garanterat långsiktig lösning för dina pumpbehov. Innerst inne, var hittar du egentligen en högre verkningsgrad?
 
FSG - Flygt Service Guide
Flygt Service Guide är en sökmotor för artikelnummer och reservdelar till våra pumpar. För att använda FSG krävs ett lösenord. Har du inget lösenord kontakta oss så hjälper vi dig.
 
 
Våra serviceverkstäder är ISO 9001 - och 14001- certifierade. Våra välutbildade servicetekniker utför såväl installationer som ombyggnader och dessutom tar vi hand om allt kringarbete, som projektering och grävning. Vi kan även hjälpa dig med att beskiktiga hela VVS-pumpanläggningar och ge förslag på förbättringar som sänker totalkostnaden.
 
Klicka här för att hitta din lokala Xylem-representant av pumpinstallationer

drifts​sättningar.

Service

Reservdelar