wastewater-handling-pumps-banner-1.jpg

Service

Det finnes Flygtpumper som har gått i mange år uten service, men som likevel fungerer problemfritt. Men faktum er at regelmessig service effektivt bidrar til å øke levetiden og høyne driftssikkerheten. Vi har erfarne serviceteknikere og våre serviceverksteder er ISO 9001- og 14001-sertifisert.

 

Montering og igangkjøring  Vi kan montere og kjøre igang alt utstyr som selges av oss, for eksempel turtallsregulerte pumper, komplette pumpestasjoner både innen vann og avløp, filtreringsanlegg etc. Ved å la oss ta hånd om oppstarten sikrer du at alt blir gjort riktig slik at du får optimal drift av ditt nye anlegg.

 

Serviceavtaler  Du kan velge mellom flere ulike serviceavtaler. Vi kan også ta en såkalt tilstandskontroll på ditt eksisterende anlegg og gi deg et forslag til lønnsom modernisering.

 

Faste priser  Vi har fire fastprisnivåer for våre senkbare pumper og omrørere.

 

Oppgraderingssett til N-pumpeutførelse  Oppgrader dine avløpspumper til N-pumpeutførelse og øk levetid og effektivitet.

 

Reservedeler  Vi har selvfølgelig originale reservedeler for rask levering til alt vårt utstyr. For Flygt pumper og omrørere fåes ferdige reparasjonssett.

 

Vår Service Guide  Vår Service Guide er en søkemotor for artikkelnummer og reservedeler til våre pumper.

 

Utleie  De mest etterspurte pumpene kan også leies fra våre serviceverksteder.

 

Serviceskole  Vi har hvert år mange kurs på forskjellige steder rundt om i landet beregnet på brukere/eiere av vann- og avløpspumpestasjoner.

 

servicebilen-600x316.jpg

Gutta-m-bil-600x400.jpg