Velkommen til Xylem i Norge

 

                                              

 ​

Flygt BIBO

Flygt BIBO

​Nye Flygt BIBO, en forbedret legende !​ BIBO er den største nyheten innen lensing på mange år. Trykk på bildet !

Xylect, hjelp til å velge riktig pumpe

Xylect, hjelp til å velge riktig pumpe

​​Med vår egenutviklede programvare får du hjelp til å bestemme deg for hvilken pumpe som egner seg best for akkurat  ditt bruk.  Klikk på bildet!

Spar drifts- omkostninger !

Spar drifts- omkostninger !

​Klimatsmart for VA-nettet! Skift ut dine  eksisterende avløpspumper så garanterar vi att du reduserer energiforbruket med minimum 25% - men mange ganger helt opp til 70%. Les mer om Flygt Experior og vår energibesparingskampanje! Klikk på bildet!

Les mer om Trykkavløp !

Les mer om Trykkavløp !

Rimelig og fleksibel kloakkering av områder som pr i dag ikke er tilknyttet til kommunalt avløp til en mye rimeligere pris en konvensjonell teknikk med selvfall. Trykk på bildet for videre info !

Våre produkter

Vi er en del av det verdensomspennende konsernet Xylem Inc., som er et ledende globalt selskap innen vannteknologi. Våre varemerker Flygt, Lowara, Vogel og Godwin er godt anerkjente i markedet. Xylem leverer produkter og komplette løsninger for pumping av vann og avløpsvann, samt skreddersydde applikasjoner for industrien. Vi har også et bredt utvalg av løsninger for styring og overvåkning av pumpesystemer.

flygt_logo.GIF

 Les mer om våre produkter her

Nyheter

Service - 9 filialer - 9 serviceverksteder

Med hver pumpe du kjøper følger:
9 filialer - 9 seviceverksteder, med 50 velutdannede serviceteknikere. Våre serviceverksteder er ISO 9001 - og 14001 sertifiserte.

Trenger du kun leie ? trykk på bildet under

utleie-200x120.jpg

Håndbok for lense- og dreneringspumper,

trykk på bildet under

Haandbok-for-lense-og-dreneringspumper-1.jpg