Download PDF Share ThisShare This Print Article

Servicetekniker til vår Oslo-avdeling

08.06.2017 13:00

Vi søker en flink, pliktoppfyllende servicetekniker til vår Oslo-avdeling.
En av våre dyktige serviceteknikere i Oslo skal begynne i en annen stilling hos oss, og vi søker derfor etter hans erstatter til vår avdeling i Oslo. Dette vil foreløpig være en midlertidig ansettelse hos oss, med en stor mulighet for fast ansettelse.
Xylem Water Solutions Norge AS er Norges største spesialfirma i pumping, og hos oss vil du jobbe med montering og service på pumper og utstyr. Du vil jobbe noe inne på verkstedet vårt i Oslo, men for det meste vil du jobbe ute hos kunder i Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold og Østfold.
Bakgrunn:
For å lykkes i denne rollen har du fagbrev innen elektro eller mekanikk, eller relevant arbeidserfaring. Dette teller også positivt. Vi vil selvfølgelig stå for nødvendig opplæring.
Personlige egenskaper:
Vi vil ha deg som er serviceinnstilt og liker å være i kontakt med kunder. Du må kommunisere godt på norsk, både skriftlig og muntlig. Du må ha gode samarbeidsevner, evne til både å jobbe i team og selvstendig.
Hvorfor Xylem?
Hos oss får du jobbe sammen med dyktige og hyggelige kollegaer. Vi er opptatt av at våre ansatte skal trives hos oss! Derfor har vi mange aktiviteter som fremmer trivsel og samhold. Vi tester ut høydeskrekken vår på Besseggen og vi drar stortorsken i Lofoten på det årlige VM i Skreifiske. Xylem er dessuten en IA-Bedrift og vi har gode pensjons- og forsikringsordninger for deg og din familie.
Send oss søknad og CV om dette høres spennende ut. Og ta gjerne kontakt med vår serviceleder Anfinn Hansen på tlf.: 90999622 dersom du har spørsmål