Line-780x291.jpg

Jobbe hos oss

  

Xylem er en global aktør med lokal tilstedeværelse og god lønnsomhet. Vi satser på våre medarbeideres utvikling og det finnes mange spennende og utviklende arbeidsoppgaver hos oss.

 
Med riktig kompetanse, vilje og ambisjoner bygger du din fremtid hos oss.
Ditt resultat skaper fremtiden - for deg selv og for firmaet.
 
Vi søker medarbeidere innenfor blant annet teknikk, salg og service. Kjernekompetanser som behøves for at selskap av vårt kaliber skal fungere og utvikles. Vi strever for å ha en bra mix av erfarne og nyutdannede personer.
 
Våre ledige tjenester både i Norge og globalt finner du under "Søke jobb".
Hvis du ikke finner noen passende, ledig jobb, legg gjerne inn din CV i vår CV-database. Lag gjerne en søkeagent (search agent), så får du en e-post hjem til deg når vi annonserer etter nye tjenester som matcher din kompetanse. Les mer om hvordan du bruker en søkeagent.
 
 
Petter-og-Terje--web-300x22.jpg

 Klikk på Søke jobb, for å komme til alle våre ledige stillinger.
 
Vi har mange interessante posisjoner i vårt selskap, men oftest søker vi etter salgsingeniører, prosjektingeniører og serviceteknikere til våre avdelinger rundt om i landet. Hver stilling har sine utfordringer, men felles for alle stillingene er at vi alltid setter kunden i fokus og får best resultat gjennom samarbeid og god kommunikasjon.
 
Cennet m ramme.jpg