Werken bij Xylem

In de wereld van water zijn wij al jaren een van de marktleiders. Onze toonaangevende merken bouwen voort op een rijke geschiedenis van meer dan honderd jaar.
 
De inzet en creativiteit van onze medewerkers brengen ons op deze positie en hebben ervoor gezorgd dat Xylem, bij alles wat met water te maken heeft, tot de wereldleiders behoort.
 
Wij bieden een omgeving waarin veel kansen en mogelijkheden worden geboden. Wij bieden voor alle medewerkers de voordelen van een internationaal concern, inclusief de persoonlijke ontwikkeling die daarbij hoort. Onze teams verheugen zich op jouw komst en de bijdrage die jij aan Xylem kunt leveren!
 
Ons werk​ ​Onze klanten Onze medewerkers​ Onze aandeelhouders​
Water is essentieel voor ons leven. En water is ons levenswerk. We vervoeren het naar de plaatsen waar het naartoe moet, we zuiveren het zodat het schoon wordt en we testen het om zeker te zijn van de kwaliteit. We focussen ons op de meest kritieke waterproblemen ter wereld.​ ​Onze klanten zijn partners. Zij zijn de reden waarom wij succes hebben. We werken aan het anticiperen op hun behoeften met onze brede productaanbiedingen en onze toepassingsexpertise.
​Onze medewerkers worden geïnspireerd om een verschil te maken via innovaties en invloed. Door onze focus op water zetten wij ons in voor het verbeteren van mensenlevens.
 
Onze aandeelhouders verwachten dat wij waarde creëren. We streven ernaar hun vertrouwen in ons te belonen.
 

Xylem Benelux

Onze medewerkers brengen een brede waaier van talenten, ervaringen en opleidingen samen om innovatie in de gehele cyclus van water waar te maken. ‘Van duurzaam ontwerp tot optimaal functioneren’ is ons motto. Xylem biedt verschillende mogelijkheden op carrièregebied, bijvoorbeeld in sales, projectuitvoering, aftersales en service, monitoring & control, finance, IT, marketing & communicatie, HR en administratieve ondersteuning. Onze medewerkers hebben gekozen voor veel verschillende carrièrepaden en leerden nieuwe vaardigheden en expertises via deze weg. Xylem heeft niet alleen interessante mogelijkheden voor ervaren professionals, maar is ook een mooie organisatie om je carrière te beginnen.