Welkom bij Xylem

 

​​​​

Garantie 2 jaar verstoppingsvrij

Garantie 2 jaar verstoppingsvrij

Flygt draait door! Garantie 2 jaar verstoppingsvrij
Klik hier voor meer informatie of bekijk de YouTube video.

Impeller Magazine nu online

Impeller Magazine nu online

Nieuwsbrief

Xylect product-selectietool

Xylect product-selectietool

Xylem Water Solutions Benelux

In Nederland en België zijn er ongeveer 200 werknemers werkzaam voor Xylem. Samen met u kunnen de ervaren en vakkundige medewerkers van Xylem elke uitdaging op het gebied van water(vraagstukken) aan. Met de merken Flygt, Lowara, Godwin, Leopold, Sanitaire en Wedeco kan Xylem elke stap in de watercyclus verzorgen. Zoals watertransport, monitoring & control, behandeling van water en afvalwater, watervoorziening in residentiële en industriële toepassingen, beregening alsmede building services.
 
Xylem biedt altijd de meest geschikte oplossing - van duurzaam ontwerp tot optimaal functioneren - voor elke watergerelateerde branche.
 
Contactgegevens Nederland:
Algemeen:
xylemwatersolutionsnl@xyleminc.com
+31 78 654 84 00​ 
 
Support M&C:
mcsupportnl@xyleminc.com
+31 78 654 84 84​

Service-Storingscoördinatie: servicenl@xyleminc.com
+31 78 654 8400​
 
Contactgegevens België:

xylemwatersolutionsbe@xyleminc.com 
+32 2 720 90 10​ 
 

Nieuw!

Maak kennis met Concertor, een volledig geïntegreerd systeem dat een hoge operationele flexibiliteit biedt en afvalwater pomptechnologie naar een hoger niveau tilt. De naam Concertor is gebaseerd op het Latijnse woord "concentãre", wat samenwerken in harmonie betekent. De naam heeft betrekking op het systeemontwerp dat uw totale kosten gedurende de gehele levensduur van uw installatie (LCC / TCO) vermindert, terwijl u de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid ervaart. 

Praktijktesten  
Inmiddels is de Flygt Concertor al enige tijd in bedrijf bij gemeente Molenwaard met verbluffend resultaat. Bekijk hier het resultaat.

Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor het officiële persbericht.