Toimiala

environmental-banner-1.jpg

Toimialat

Xylem toimittaa erilaisia tuotteita eri toimialoille. Xylem tarjoaa tuotteita, huoltopalveluita, vuokrausta nesteiden käsittelyyn ja käyttöön teollisuuden, kuntien ja kiinteistöjen kohteissa. Meiltä löydät tuotteita nesteiden kierron kaikkiin vaiheisiin. Pumppumme pumppaavat puhdasta vettä vedenottamoilla, tuotteemme puhdistavat vettä vesilaitoksilla, siirrämme erilaisia nesteitä teollisuudessa, kiinteistöissä, kunnallisissa verkostoissa, puhdistamme jätevesiä ja pidämme huolta vielä nesteiden kierrätyksestä.

 
Kunnat
 
Xylemin tuotevalikoima on erittäin laaja ja kattaa kuntien tarvitsemat veden ja jäteveden pumppaamiseen ja käsittelyyn soveltuvat laitteet.
 
LVI / Talotekniikka
 
Kun on vedestä kysymys, oletamme, että se juoksee niin kuin sen pitää. Yhtä tärkeää on myös se, että sitä on riittävästi ja että se on puhdasta. Luotettava vedensaanti asumuksiin, kaupunkeihin ja teollisuuteen edellyttää usein erilaisia erikoispumppuja. Ehkäpä haluat ottaa vain virkistävän suihkun aamulla. Tai sitten sinulla on myös vähän enemmän erikoistoiveita, kuten toimittaa vettä tusinalle kasvihuoneita, huolehtia, että tekojäärata pysyy jäässä tai että syöttövesi ydinvoimalassa virtaa niin kuin sen pitää.
 
Maanrakentaminen
 
Xylemin pumppusarjat ovat ihanteellinen valinta vedenpoistotehtäviin rakennustyömaalla. Olipa kyse aktiivisesta pohjaveden poistosta kapeilla linjapumpuilla, passiivisesta pohjaveden poistosta tai meriveden poistosta satamassa sillan rakennuksen yhteydessä. Ja koska pumput ovat siirrettäviä, ne voidaan tehtävänsä täytettyään helposti siirtää työmaan toiseen kohtaan
 
Teollisuus
 
Xylem tarjoaa erilaisiin teollisuuden toimialoille valtaiset määrät erilaisia tuotteita ja palveluja. Meidän tuotteemme ovat alan johtavia tuotteita, joiden laatu on huippuluokkaa ja valikoima on laaja. Pumppaat, sekoitat tai puhdistat nesteitä, Xylem auttaa sinua haasteiden keskellä.
 
Kaivosteollisuus
Yli 50 vuoden kokemuksella maailman vaativimmista kaivoksista ja louhoksista Xylemin pumput on tehty toimimaan mitä kovimmissa oloissa. Ja monia malleja on saatavilla räjähdyssuojattuna, mikä tarkoittaa sitä, että niitä voidaan käyttää vedenpoistotehtäviin kaikkialla kaivoksessa. Tunnelin louhinta Olipa kyse tunnelin rakentamisesta järven tai meren alapuolelle, vuoren sisään tai kaupunkiin, rakentajan on voitava luottaa vedenpoistopumppuihin. Siksi pumppujamme käytetään projekteissa kautta maailman.
 
Kalatalous
Tuotteemme soveltuvat erilaisiin kohteisiin kalataloudessa. Me toimitamme laitteita sekoitukseen, pumppaamiseen ja veden käsittelyyn. Suurten vesimäärin siirtäminen oli kyseessä merivesi tai järvivedet ei ole ongelma.
 
Maatalous
Lietelannan pumppaaminen ja sekoittaminen sekä puhtaanveden tuominen tilalle ovat meidän leipälajeja maataloudessa
 
Huvipuistot
Kun liikut vapaa-aikanasi huvipuistoissa, kylpylöissä, suihkulähteiden luona, käytät leirintäalueita, luultavasti käytät Xylemin laitteita. Tuotteemme tuovat vapaa-aikaan toisenlaisen ulottuvuuden ja nautinnon.