Tervetuloa Xylem Suomi Oy:n kotisivuille

 

 
 

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Flygt Experioriin

Flygt Experioriin

Tutustu uuteen Experioriin. Säästä jopa 50% energiakustannuksissa, yksinkertaista ja luotettavaa pumppausta jäte-ja sadevesipumppaamoissa.

Xylect- mitoitus-ohjelma

Xylect- mitoitus-ohjelma

​Voi käyttää vapaasti ohjelmaa pumppujen mitoitukseen, valintaan, dokumenttien lataamiseen, varaosaluetteloiden ym. selamiseen. Voit myös ladata iphone sovellutuksen itsellesi ja päästä helposti käsiksi tietoihin vaikka tien päällä. Xylect ohjelma

Impeller lehti

Pumppuja joka tarpeeseen

marinerv-banner-1.jpg

e-SV pumpun uudet tekniset ratkaisut ja korkeamman energialuokan moottorit takaavat pienemmät elinkaarikustannukset verrattuna muihin vastaavanlaisiin pumppuihin. Uudet kokoluokat ja laajentunut valikoima tuovat markkinoille ylivertaisen tuotteen.

 kokonaan ruostumaton rakenne takaa juomavesikelpoisuuden.

  Tuotto max 160 m3/h, nostokorkeus max. 240 m, tehoalue 0.37 kW- 55 kW

  moottorit ovat vakiomoottoreita, hyötysuhdeluokka IE2

  laajasta tuoteperheestä löytyy juuri tarpeeseesi   sopiva pumppu.

  älykäs rakenne helpottaa vuosihuoltojen tekoa 

Uutiset ja tapahtumat

Welcome to Xylem’s News & Events center—where you have instant access to timely and relevant information about our company. In this section you will find current and archived coverage of Xylem in the news, press releases, and event details. www.xyleminc.com 

Tutustu uusittuun Xylem eng. kieliseen sivustoon

 Flygt Pumping Website

Tutut tuotemerkkimme

Xylem on toiminut Suomessa jo vuodesta 1957 lähtien pumppujen ja vedenkäsittelylaitteiden kanssa.  Xylem on maailman johtava nesteiden käsittelyyn erikoistunut yritys maailmalla. Meitä on Xylemillä töissä maailmanlaajuisesti yli 10 000 henkilöä ja Suomessa yli 35 henkilöä.
 
Tuotemerkkimme ovat olleet tunnettuja vuosikymmeniä Suomessa.  Flygt, Lowara, Vogel, Godwin, Sanitaire, Wedeco (myynti Hyxo Oy:n kautta) , Packo Inox, Dosatron, Leopold.
  
Xylect- mitoitusohjelma
Ryhdy käyttäään mitoitus- ja dokumenttikirjasto-ohjelmaamme Xylectiä. Voi käyttää vapaasti ohjelmaa pumppujen mitoitukseen, valintaan, dokumenttien lataamiseen, varaosaluetteloiden ym. selamiseen. Voit myös rekisteröityä käyttäjäksi ja päästä käsiksi suurempaan määrään tuotteita. Ohjelma on helppo käyttää netissä. Voit myös ladata iphone sovellutuksen itsellesi ja päästä helposti käsiksi tietoihin vaikka tien päällä.
Siirry ohjelmaan www.xylect.com