Huolto ja Varaosat

Huolto

Huolto

Huollot ja korjaukset

Pyrimme aina korjaamaan pumput asennuskohteessa. Xylem-huoltoautoissa on tarvittaessa mukana monipuolinen varaosavalikoima, jolloin useimmat korjaukset voidaan tehdä viipymättä. Perusteellisen koulutuksen saaneella huoltohenkilöstöllä on valmius kaikkeen pumppuihin liittyvään huoltoon. Nopea, ammattitaitoinen huolto on meille ylpeyden aihe.

 

Huoltosopimukset

Huoltosopimukset vaihtelevat vuosittaisista perustarkastuksista aina kaiken kattaviin huollon ja ylläpidon sopimuksiin. Huoltosopimus lisää järjestelmän luotettavuutta, vähentää korjaustarvetta ja antaa mahdollisuuden kulubudjetin tarkkaan ennakointiin. Luonnollisesti jokainen huoltosopimus räätälöidään juuri asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

Pumppaamokartoitukset

Pumppaamoissa on paljon kuluvia osia, jotka vaikuttavat pumppaamon tehokkaaseen toimintaan ja turvalliseen käyttöön. Pumppaamoiden kunto on hyvä kartoittaa aika ajoin, jotta yleistilanne olisi tiedossa. Kartoituksessa annamme kattavan tilannekatsauksen pumppaamoiden yleiskunnosta ja suosittelemme toimenpiteitä kiireellisyysjärjestyksessä. Näin pumppaamoiden huolto- ja korjaustoimet voidaan aikatauluttaa ja budjetoida jo hyvissä ajoin.

 

Saneeraukset

Pitkäikäisetkin järjestelmät tulevat joskus tiensä päähän. Autamme päivittämään pumput ja pumppaamot nykyaikaisiin energiatehokkaisiin malleihin, joita on myös turvallisempi ja miellyttävämpi käyttää. Uusi laitteisto mitoitetaan nykyisiin tarpeisiin, joten se toimii tehokkaasti ja luotettavasti. Tällä tavoin voidaan säästää myös käyttö- ja huoltokustannuksissa.

 

Koulutukset

Meille on tärkeää, että asiakkaamme osaavat käyttää tuotteitamme tehokkaasti ja turvallisesti. Annamme tuotekoulutuksen lisäksi käyttöönottokoulutusta sekä kerromme mielellämme lisää pumppu- ja pumppaustekniikoista, pumppumalleista ja erityyppisistä pumppaamoratkaisuista.​


  Xylem Huolto.pdf

  Xylem Päivystys.pdf 


Takuut ja reklamaatiot

Takuu- ja reklamaatioasioissa käänny aina myyjäsi puoleen. Takuutapauksissa täytä oheinen lomake tai pyydä myyjääsi täyttämään se, ja toimita lomake meille yhdessä tuotteen kanssa. Lomakkeesta löydät lisätietoja. Huomioithan, että emme käsittele tapausta ilman lomaketta.


Takuu- ja reklamaatioasioissa noudatamme tuotteidemme yleisiä myynti- ja toimitusohjeita.

 Reklamaatiolomake Xylem.pdf​


Huollon yhteystiedot


 Huoltotilaukset                                 Varaosat ja myynnin asiakaspalvelu               

 huolto@xyleminc.com                      myynti@xyleminc.com

 p. 010 320 8590                               p.010 320 8585


 24h päivystys​

 p.010 320 8599


 Pumppaamoiden saneeraukset ja myynti

 Jyrki Walde

 jyrki.walden@xyleminc.com

 p.013208538


Käynti- ja toimitusosoite: Mestarintie 8, 01730 Vantaa​


 

 

 


 

 

 
 ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Alkuperäiset Flygt-osat

Yhteystiedot