Huolto ja Varaosat

Huolto

Huolto on enemmän kuin pelkästään ongelmatilanteiden ratkaisemista. Ennen kaikkea se on uusien ongelmien ehkäisemistä. Huolto on tuotteen koko käyttöiän jatkuvaa sitoutumista, jota kehitetään rinta rinnan laadukkaiden tuotteiden kanssa.
 
Varaosien toimitus on nopeaa ja tehokasta. Luotettava huoltopalvelu on jatkuvasti saatavana. Lyhykäisyydessään tämä pitää sisällään kaiken tarvittavan, jotta laitteistosi toimii tehokkaasti. Ensisijainen tavoitteemme on siis taata asiakkaan tuotteiden ja järjestelmien tehokas toiminta. Kyseessä ei ole vain seisokkien estäminen vaan jatkuva häiriötön toiminta.
 
Taito ja kokemus käytettävissäsi
Huollon ammattilaiset ovat aina asiakkaittemme käytettävissä milloin ja mihin heitä tarvitaankaan. Jos laitteistoon tulee vikaa, järjestelmä on saatava toimintakuntoon mahdollisimman pian. Mitä pikemmin, sitä parempi.
 
Tarvitsemasi huolto omilla ehdoillasi
Xylem- huoltosopimuksella voit valita pitkäaikaiseen tarpeeseen räätälöidyn tukipaketin. Jos kyseessä on yksittäinen korjaustyö, soita huoltoon ja vastaa muutamaan kysymykseen. Annamme pitävän tarjoushinnan. Tilaus käy helposti, asiasi käsitellään nopeasti eikä odotettavissa ole mitään yllätyksiä.
 
Xylem tarjoaa laajan valikoiman asennus-, huolto- ja ylläpitopalveluja. Voit valita niistä juuri sinulle soveltuvan yhdistelmän.
 
Tässä esimerkkejä palvelutarjonnastamme:
Asennus
Noin 80 vuoden kokemus nesteiden käsittelystä on tuonut meille vankkaa osaamista niin yksittäisten laitteiden kuin kokonaisten järjestelmien asennustyöstä.
 
Huoltosopimukset
Tarjolla on laaja valikoima sopimuksia. Ne vaihtelevat vuosittaisista perustarkastuksista kaiken kattaviin sopimuksiin, jotka sisältävät myös varaosakustannukset. Huoltosopimus lisää järjestelmäsi luotettavuutta, vähentää korjaustarvetta ja antaa mahdollisuuden hyvin ennakoitavaan kulubudjettiin.
Huolto ja korjaukset
Koko maan kattavasta huoltokeskusten verkosta huolto toimitetaan laitteen asennuspaikkaan. Jokaisen Xylem-huoltoauton monipuolinen varaosavalikoima mahdollistaa useimmat korjaukset viipymättä. Perusteellisen koulutuksen saaneella huoltohenkilöstöllä on valmius kaikkeen pumppuihin liittyvään huoltoon. Tämän ansiosta laitteita joudutaan hyvin harvoin viemään muualle korjattavaksi. Nopea, ammattitaitoinen huolto on meille ylpeyden aihe. Seisokkien välttämiseksi voimme hätätilanteissa asentaa väliaikaisen Xylem-pumpun.
 
Pumppausasemien uudistaminen
Optimoi nykyisen laitteistosi tehokkuus. Vanhentunut laitteisto on uudistettavissa tämän päivän standardien mukaiseksi. Tällä tavoin karsitaan sekä käyttö- että huoltokustannuksia. Flygt ja Lowara kehittävät jatkuvasti uudistusosia laitteistojen modernisoimiseksi.
 
Huolto-ohjeet
Xylem toimittaa yksityiskohtaiset huolto- ja ylläpito-ohjeet kaikkien laitteiden mukana.
Huoltoa sinne missä olet
Xylemillä on Suomessa kattava toimintaverkosto. Eri puolille maata sijaitsevista toimipisteistä huoltoa on saatavana kaikkialle. Kaikissa toimipaikoissa on pumppujen perusteellisessa huollossa tarvittavat erikoistyökalut ja testauslaitteet.
Hätätilanteissa pumput, putket ja huollon ammattilaiset ovat luonasi nopeasti.

 

Huolto
Vantaa: Mestarintie 8, 01730 Vantaa

 

Reklamaatio.docxReklamaatio.docx

 

 

 

Alkuperäiset Flygt-osat

Yhteystiedot