Værkstedsreparation

​Ekspertreparation på vores værksted

Fra klargøring til reparation

 
Alt udstyr kræver på en eller anden måde vedligeholdelse eller reparation. Hvad enten det drejer sig om uventede nedbrud eller udskiftning af sliddele i et fastlagt interval – fra mindre reparationer til en gennemgribende reparation. Afhængig af reparationens art og størrelsen tilbyder vi reparation på stedet eller på vores autoriserede værksted.
 
Hvad er det
Værkstedsreparation er en omkostningseffektiv service fra Xylem TotalCare, der omfatter en komplet række serviceydelser til reparation, hovedreparation og test af udstyr.
 
Hvordan virker det
Ved brug af vores omfattende viden om vand- og spildevandsteknologi tilbyder vores kvalificerede servicetekniker reparation på et af vores værksteder. Alle vores værksteder er udstyret med specialværktøjer og reservedelslager, så vi kan bring udstyret tilbage til den oprindelige stand.
 
Hvorfor det giver mening
Udførelse af værkstedsreparation på et Xylem-serviceværksted medfører besparelser på tid, energi og penge. I får pålidelig afhentnings- og leveringsservice og om nødvendigt en udlejningsenhed for fortsat at sikre anlægsdrift.