Uddannelse

​Giv personalet den viden, de har brug for

Få mest mulige ud af de vigtigste ressourcer

 
I har købt Xylem-udstyr pga. dets holdbarhed, driftssikkerhed og effektivitet. Sørg for at få mest muligt ud af det ved at sikre, at operatørerne og serviceteknikerne har de nødvendige færdigheder til at kunne udføre deres job tilfredsstillende. I kan f.eks. forbedre ansattes viden om vedligeholdelse, overvågning og kontrol af udstyr samt energiaudits.
 
Hvad er det
Uddannelse og teknisk support fra Xylem TotalCare omfatter operatøruddannelse, serviceuddannelse og teknisk coaching. Dette serviceydelser giver ejere af Xylem-udstyr mulighed for at opnå højere effektivitet til lavere omkostninger, hvilket maksimerer afkastet.
 
Hvordan virker det
Vi vurderer jeres behov og designer passende uddannelsesprogrammer for at øge personalets viden og færdigheder inden for betjening og vedligeholdelse af Xylem-udstyr og kontrolsystemer. Tilpassede uddannelsesprogrammer giver personalet praktisk information om betjening og vedligeholdelse, der får udstyret til at køre på topydeevne. Personlig kontakt med vores eksperter for igangværende teknisk support er ligeledes hurtig tilgængelig, hvis det er nødvendigt.
 
Hvorfor det giver mening
Få ekspertuddannelse, support og råd fra de folk, der kender udstyret og kontrolsystemet bedst. Med uddannelse og teknisk service fra Xylem TotalCare er de ansatte i stand til at forbedre effektiviteten og vedligeholdelse af anlægget.