Reparation på stedet

​Hurtig, pålidelig reparation af anlægget

Akutte reparationer

 
Alt pumpestationsudstyr kræver på en eller anden måde vedligeholdelse eller reparation. Hvad enten det drejer sig om uventede nedbrud eller forebyggende udskiftning af sliddele i forbindelse med vedligeholdelse, sørger Xylem TotalCare for alt, fra mindre reparationer til hovedreparation. Afhængig af reparationens art og størrelsen på udstyret, tilbyder vi reparation på stedet eller på vores værksteder.
 
Hvad er det
Xylem TotalCare tilbyder hurtig, pålidelig service eller reparation af anlægget. Dette minimere nedetiden af udstyret, der er ude af drift.
 
Hvordan virker det
En kvalificeret Xylem servicetekniker medbringer et mobilt værksted udstyret med de rigtige værktøjer og reservedele til anlægget. Serviceteknikeren vurderer situationen og reparerer udstyret på stedet. Hvis det er nødvendigt, tager vi udstyret med til et af vores værksteder.
 
Hvorfor det giver mening
Udførelsen af reparationer på stedet giver en hurtig, omkostningseffektiv måde at løse problemer i forbindelse med uventede stop. Plus alle reparationer understøttes af en fast Xylem garanti.