Installation & idriftsættelse

​Kom hurtigt op at køre

Optimal udnyttelse af de tilgængelige ressourcer

Download installation & idriftssættelses flyer.

 

Installation og idriftsættelse af vand- og spildevandssystemer kræver teknologisk ekspertise og specialistråd. Dette kan være overvældende, når både ressourcerne og mulighederne for at udføre disse opgaver er begrænsede. Der findes dog en løsning, der reducerer omkostningerne, minimerer risici og sikrer, at jeres anlæg er klar til brug.

Hvad er det
Xylem TotalCare sørger for installations- og idriftsættelse på forsyningsanlæg og industrielle anlæg. Vi sikrer, at installationen er i gang og at den kører hurtigt og effektivt samt overholder alle lovmæssige krav.  Dette eliminerer behovet for in-house installations- og projekt håndtering.
 
Hvordan virker det
Teknikere med den nødvendige ekspertise sørger for projekthåndtering-, installation- og idriftsættelse. Vi har en omfattende tekniske erfaring med installationer fra hele verden. Dette omfatter ikke kun viden om vores eget udstyr, men også om udstyr fra andre producenter.
 
Hvorfor det giver mening
Vores installations- og idriftsættelsesservices gør det muligt at forenkle administration, fremskynde idriftsættelsen og reducere omkostningerne. Systemet kommer til at passe perfekt til jeres krav og indstilles til at give maksimal tilgængelighed og produktivitet lige fra starten.