Energiaudit

​Den smarte måde at spare penge og energi på

Optimeringen af energiforbruget øger rentabiliteten

 
De stigende energipriser sammen med strengere miljøregler er drivkraften for energioptimering. Ved at administrere energiforbruget i jeres anlæg mere effektivt kan I reducere energiomkostningerne, reducere virksomhedens CO2-aftryk og forbedre resultatet på bundlinjen.
 
Hvad er det
En energiaudit er en energi beregning fra Xylem TotalCare, der giver forsyningsvirksomheder og industrielle kunder mulighed for at undersøge energibehovet i deres anlæg og reducere energiomkostningerne, samtidig med at anlæggets driftsikkerhed øges. Den vidensbaserede service egner sig specielt til ejere af ældre pumpestationer, forsyningsvirksomheder og industrielle kunder med pumpesystemer.
 
Hvordan virker det
Baseret på Xylems omfattende viden foretager vores kvalificerede specialister en evaluering af jeres anlæg – lige fra visuel inspektion og dataindsamling til styring og overvågning. Derefter udarbejdes en energirapport med detaljerede analyser og anbefalinger om forbedringer hvilket giver mulighed for reelle energibesparelser.
 
Hvorfor det giver mening
Ved at få gennemført en energiaudit, kan afgøre, om anlæggets ydelser lever op til specifikationerne, og kan kartlægge områder, hvor energiforbruget kan optimeres uden at gå på kompromis med anlæggets effektivitet og driftsikkerhed.