Servicekontrakter

​Sikrer udstyrets oppetid

Hold vedligeholdelsesomkostningerne nede

 
Med stramme ressourcer og udgiftsbesparende foranstaltninger over hele linjen leder virksomheder efter smarte måder til at forebygge dyre reparations- og nødopkald. Ved at kontrollere vedligeholdelsesomkostningerne sikrer I udstyrets maksimale oppetid.
 
Hvad er det
En servicekontrakt er en omkostningseffektiv serviceaftale fra Xylem TotalCare, der er skræddersyet til at imødegå jeres specifikke krav og budgetter. Den er ideel til kunder, der vil anvende deres nøgleressourcer på deres kerneforretning, men alligevel nyde godt af faste vedligeholdelsesomkostninger, reduceret risiko for uplanmæssige stop og komplet overensstemmelse med miljø, helbred og sikkerhedskrav. Udstyret forbliver i en god stand med de lavest mulige vedligeholdelsesomkostninger.
 
Hvordan virker det
Baseret på omfattende kendskab til vand- og spildevandstransport, dokumenterer vores højt kvalificerede specialister udstyrets status i en omfattende rapport. Vi udfærdiger derefter en vedligeholdelseskontrakt, der specificerer et fordefineret antal årlige besøg i specielt udstyrede biler. Med vores brede kompetence servicere vi ikke kun pumper, men rørinstallationer, ventiler, kontrolsystemer og styringen. Hvis der skulle opstå en fejl, leder vi efter årsagen til dette og afhjælper problemet.
 
Hvorfor det giver mening
En skræddersyet servicekontrakt, der passer til jeres krav er en god måde at spare penge. Generelt beløber besparelser sig faktisk til betydeligt mere end omkostningerne for en årlig kontrakt.
 
Du kan få det som du vil have det
Fordele ved at tegne en serviceaftale med os:
• Ingen tillæg ved tilkald uden for normal arbejdstid.
• Udlejningspumper til rådighed.
• Vi anvender kun originale reservedele.
• Der betales reduceret timetakst pr. mand/ time indenfor normal arbejdstid
​• Du bestemmer selv, hvad kontrakten skal gælde!
 
Originale dele og garanti
Når nedetid ikke er et tema, kan I stole på at vores globale servicenetværk leverer originale Xylem reservedele - hurtigt og effektivt