Pumpelaug - nye muligheder

Kontakt os

Vi lancerer nu en unik kombination af finansiering af renovationsprojekter med bl.a. vores nye yderst energieffektive afvandingspumper.

Det betyder i korthed, at vi kan sikre jer en (leasing)
finansiering over 2-7 år til modernisering af jeres tekniske udstyr som overvågning, pumper, rørinstallationer etc., hvilket samtidig giver løbende energibesparelser, som også kan være med til at betale for investeringen.

 

Se videoen, fra vores kunde - der benyttede sig af denne mulighed


 

Flygt Slimline: nu i en smallere udgave: spar op til 25% plads.
 
Hurtig, effektiv installation
Det tager kun et par minutter at installere eller fjerne Flygt propellerpumper fra pumpestationen. Ingen brug for fastgørelses bolte, da disse økonomiske pumper kører når de er neddykket i pumpemediet. Det  gør dem lette at installere og gør det muligt for motoren at køre køligere og mere roligt end ved tørt opstillede propellerpumper.

Afvandingspumper

Flygt N-pumper
Fleksibelt og modul opbygget Flygt N-teknologi giver dig mulighed for at skræddersy de hydrauliske til at opfylde kravene til enhver applikation. Uanset hvad du vælger, går du  aldrig ned på pumpe effektivitet - og du kan let udskifte pumpehjulet hvis driftbetingelserne ændres.

“Nul lækage” tætningsring
Det Active SealTM system er et patenteret “nul lækage” dobbelttætningsring der aktivt forhindrer væske i at komme ind i motorens hulrum, og reducerer dermed risikoen for kugleleje og statorsvigt. Active SealTM fremmer tætningspålideligheden, reducerer nedetid og giver færre uplanlagte servicebesøg.