Industri generelt

Industri fra A til Å
 
Pumper til produktion, eller til at sætte ind i færdige produkter.
Vi tilbyder en bred vifte af pumper til industrielle applikationer, der kan håndtere alt fra rent vand til hårde ætsende væsker. I princippet kan de opdeles i "pumper der andvendes i industrielle produktionsprocesser" og såkaldte "OEM pumper" der monteres i færdige produkter, såsom køleskabe. 
Til industriel produktion.
Vi har procesvandspumper, cirkulationspumper, trykforøgerpumper etc. til alle former for væsker der kan forekomme i industrien. Det afgørende er oftest pumpehjulets design og materiale.
Vores pumper er fabrikeret i henhold til gældende standarder og lever op til standarder  såsom ISO 5199. Uanset om det er Flygt eller Lowara pumper, så er de bygget til at have høj ydeevne over lang tid på en energieffektiv måde.
 
OEM produkter.
De findes, men ses oftest ikke. Nogle gange kan du høre dem, men for det meste gør de bare deres job stille og roligt. De findes ofte i køleskabe, i bilers kølesystemer og enhver anden enhed der kræver køling, opvarmning eller ventilation. Vores sortiment er bredt med markedets bedste modeller.
 
 

Kontakt os for at høre mere eller se her et lille udvalg af hvilke pumper vi har til industrien.